Málaga CF blijft verliezen

DUISBURG – Het lukt het Andalusische Málaga CF maar niet om in de serie aan oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen er één winnend af te sluiten. Zaterdagavond gingen de blauwwitten opnieuw onderuit, dit keer was het Duitse Borussia Mönchengladbach met 2-1 te sterk.

Het was de zesde nederlaag op rij voor de manschappen van trainer Míchel. Eerder bleken al de Engelse clubs Sheffield United en Aston Villa, het Nederlandse AZ en de Duitse ploegen van MSV Duisburg en Hertha BSC verder in hun ontwikkeling richting de nieuwe competities.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s