Definitieve line-up Chanquete World Music bekend

NERJA – De organisatie van de tweede editie van het muziekfestival Chanquete World Music in Nerja heeft deze week de definitieve line-up bekend gemaakt. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar krijgt het festival op Playa Playazo van Nerja een vervolg op zaterdag 16 september.

Het evenement op het strand tussen Nerja en Punta Lara duurt van zaterdag 16 september 16.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend. Opgetreden wordt er door de bands Orishas, Estricnina, Mala Rodríguez, Fyahbwoy, Miguel Campello, C Tangana, Dubioza Kolektiv, Carlos Jean, Eskorzo, Mario Díaz, Iseo & Dodosound, Malaka Youth en La Vihen Zanta.

Toegangskaarten worden momenteel verkocht voor 24 euro per persoon (aan de kassa’s tijdens de festivaldag 35 euro) en zijn in Nerja verkrijgbaar bij het Oficina de Turismo en bij Fotos Guerrero. De organisatie houdt, na de massale belangstelling vorig jaar, rekening met circa 16.000 belangstellenden.

Kaarten kunnen via internet worden geboekt op de website: chanqueteworldmusic.com .

Nerja Chanquete World Music 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s