Jazz & Blues Festival de la Alpujarra

BUSQUISTAR – In het stadje Busquístar, gelegen in het hart van de Alpujarras aan de zuidflank van de bergketen Sierra Nevada naast Granada, wordt van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 augustus de elfde editie van het jaarlijkse Festival de Jazz & Blues de la Alpujarra gehouden.

Het festival bestaat uit drie concerten, die allen worden gegeven op het Patio de las Escuelas met een entreeprijs telkens van 7 euro per persoon. Aanvangstijd is voor alle concerten 22.30 uur. Op donderdag 3 augustus treedt Funkdacion op, een dag later is het de beurt aan het Jonathan Kreisberg Quartet en op de afsluitende zaterdag is het podium voor King Solomon Hicks.

Toegangskaarten zijn te reserveren via www.ticketmaster.es . Bij een aanschaf van kaarten voor alle drie de concerten geldt een gereduceerd tarief van 18 euro.

Alpujarra JazzBlues 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s