AZ blijkt maatje te groot voor Málaga CF

MALAGA – Het Nederlandse AZ bleek woensdagavond in Alkmaar, tijdens de voorbereidingsfase op het nieuwe voetbalseizoen, nog een maatje te groot voor het Andalusische Málaga CF, dat momenteel op trainingskamp is op de Veluwe in Nederland. AZ scoorde in de laatste twintig minuten van het oefenduel drie keer: 3-0.

Het was de vijfde achtereenvolgende nederlaag voor Málaga CF, nadat eerder tegen Sheffield United, Hertha BSC, MSV Duisburg en Aston Villa al werd verloren. Trainer Míchel is duidelijk nog zoekende om het nieuwe team, dat door het vertrek van spelers als Duda en Demichelis veel routine verloor en daarnaast een aantal talenten zag vertrekken, tot een hechte formatie te kneden. Met name in de verdediging laten de blauwwitten nog te veel steken vallen.

Het nieuwe voetbalseizoen in ‘La Liga’ begint voor Málaga CF op maandag 21 augustus met een thuiswedstrijd in het eigen stadion La Rosaleda tegen het Baskische Eibar (aanvang 22.00 uur).

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s