Rincón de la Victoria krijgt eigen ‘bierfeest’

RINCON DE LA VICTORIA – De eerste editie van het Festival de la Cerveza Internacional Rincón de la Victoria begint vrijdag 28 juli in de kustplaats net boven Málaga. Het bierfeest duurt tot en met zondag 6 augustus.

Naast de presentatie van allerlei soorten internationaal bier staat muziek daarbij centraal. Iedere dag is er wel een optreden van een of meerdere bands. Het evenement vindt plaats op het strand van Rincón de la Victoria, tegenover het Oficina de Turismo.
Daar is ruim zeshonderd vierkante meter ingericht met tenten, banken, tafels en vijftien bierstands. Ook zijn er tal van verkooppunten met ‘seafood’. Het terrein is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur en van 20.00 tot 00.30 uur.

Rincon Feria Cerveza 2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s