La Viñuela in teken van jaarlijkse Feria

LA VINUELA – Het dorp La Viñuela, bij het gelijknamige en fraaie meer even boven Vélez-Málaga, staat de komende dagen in het teken van het jaarlijkse dorpsfeest Feria de La Viñuela. Deze begint op donderdag 27 juli om 21.00 uur met een Fiesta Infantil (kinderfeest), waarbij alle attracties toegankelijk zijn voor de prijs van één euro.

Op vrijdag 28 juli is er vanaf 21.00 uur de traditionele processie ter ere van de lokale beschermheilige Ntra. Patrona Virgin de las Angustias, begeleid door de Banda de Música van El Borje. Rond middernacht wordt dan de grote gemeentelijke feesttent officieel in gebruik genomen met daarbij muziek van het Orquesta Pekado, om 01.00 uur gevolgd door optredens van dj’s met allerlei soorten van muziek.

Het Feria de Dia begint op zaterdag 29 juli om 13.00 uur, rond 15.30 uur staat er een water- en schuimfeest gepland (Fiesta del Agua y Espuma), waarbij een waterglijbaan van ruim honderd meter wordt geïnstalleerd door de straten van het centrum van La Viñuela. Het Orquesta Tentación en de band Deley zorgen vanaf 23.00 uur voor de muzikale klanken in de grote feesttent.

Ook op zondag 30 juli is er vanaf 13.00 uur een Feria de Dia met tal van activiteiten voor kinderen, vanaf 23.00 is er dan wederom muziek en dans in de gemeentelijke feesttent. Het feest duurt tot 04.00 uur in de maandagochtend.

Vinuela Feria 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s