Feria de Santiago y Santa Ana

TORRE DEL MAR – Het jaarlijkse dorpsfeest van Torre del Mar staat dit jaar van zaterdag 22 tot en met woensdag 26 juli op de agenda. Tijdens dit ‘Feria de Santiago y Santa Ana’ gonst de kustplaats van de activiteiten, waarbij muziek en (flamenco-)dans centraal staat.

Op woensdag 26 juli is het de ‘Día de Santa Ana’, waarbij een indrukwekkende processie plaatsvindt door de straten van het dorp aan de kust en waarbij de ‘Estrella de los Mares’ centraal staat; duizenden mensen wachten de aankomst daarvan af op het strand van Torre del Mar.

Het Feria-programma speelt zich dagelijks vanaf 12.30 uur af rond de Paseo Marítimo, op zaterdag- en woensdagavond is het gemeentelijk feestterrein Recinto Ferial de spil van de vele optredens en activiteiten.

Torre Feria 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s