Sterren kijken in Parque Natural Sierra de las Nieves

RONDA – In het Parque Natural Sierra de las Nieves, een groot natuurgebied in de provincie Málaga en op enkele tientallen kilometers van de Costa del Sol, is het op de zaterdagen 22 en 29 juli mogelijk om een georganiseerde en nachtelijke tocht te maken waarbij onder begeleiding en uitleg van deskundigen naar de sterren kan worden gekeken (mits de weersomstandigheden dit uiteraard toelaten).

De tochten zijn georganiseerd door Astrolab en duren circa twee uur, deelname kost 20 euro per persoon. Het natuurgebied bevindt zich tussen de gemeenten Ronda, Yunquera, El Burgo en Parauta, de hoogste bergtop is de Torrecilla (1919 meter). Meer informatie en entreebewijzen zijn verkrijgbaar via de website www.astrolab.es. De tochten beginnen beide keren om 22.30 uur.

Ronda Bosque de Estrellas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s