Minivoetbaltoernooi Parque Verano Azul

NERJA – In het semi-overdekte sportpaviljoen José Bobadilla Álvarez bij het Parque Verano Azul van Nerja wordt op zaterdag 5 en zondag 6 augustus een minivoetbaltoernooi afgewerkt. Deze heeft de naam V Memorial José Bobadilla Álvarez.

Het toernooi begint rond de klok van 12.00 uur op zaterdag 5 augustus met een teampresentatie, inschrijven van ploegen kan tot en met dinsdag 1 augustus. Het aantal deelnemende ploegen is gelimiteerd, inschrijven (bij het Oficina del Consejo Municipal de Deportes of via het telefoonnummer 0034 952 52 80 25) kan met teams tot maximaal tien personen (minimum leeftijd is vijftien jaar) en kost 5 euro per speler.

Nerja Bobadilla 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s