Open lucht flamenco-concerten in Vélez

VELEZ-MALAGA – Flamenco-artiesten van naam en faam komen in augustus naar Vélez-Málaga om open lucht-optredens te verzorgen in de serie ‘Flamenco Fusion’. Drie vrijdagavonden op rij is het Auditorio del Cerro de San Cristóbal hét podium voor flamencospektakel. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Diego Carrasco opent de reeks op vrijdag 4 augustus, een week later gevolgd door Naike Ponce y Paquete. De serie wordt op vrijdag 18 augustus afgesloten door de in Spanje vermaarde flamenco- en jazzmuzikant Jorge Pardo. Alle afleveringen in deze ‘Flamenco Fushion’ beginnen om 22.30 uur.

Velez Flamenco Fusion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s