Herinrichting C/Antonio Millón in afrondende fase

NERJA – Helemaal af zijn de werken aan de herinrichting van de Calle Antonio Millón nog niet, maar de afrondende fase is inmiddels bereikt. De afgelopen maanden lag het gedeelte met aansluitingen op de Calle Chaparil en de Calle Fray Junipero Serra volledig op de schop.

Doel was daarbij om het voetgangersgebied  van de Calle Antonio Millón tegenover de Calle El Barrio nu volledig door te trekken tot aan de Calle El Chaparil. Dit heeft wel tot gevolg dat de Calle Fray Junipero Serra nu een doodlopende straat is geworden, al kan er een blokkerend paaltje in grond zakken mochten hulpdiensten doorgang nodig hebben óf voor tijdelijke openstellingen.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s