Sheffield United klopt Málaga CF

COIN – In het eerste serieuze voorbereidingsduel op het komende voetbalseizoen ging Málaga vrijdagavond 14 juli onderuit tegen het Engelse Sheffield United. De Britten wonnen het vriendschappelijk duel voor zo’n tweeduizend toeschouwers in het Ciudad Deportiva D. Jose Burgos Quitana van de Andalusische plaats Coín met 0-1.

Het enige doelpunt in de wedstrijd kwam na 25 minuten spelen van John Fleck, die de bal vanaf twintig meter op fraaie wijze binnen schoot. Málaga-coach Míchel gaf veel nieuwkomers speeltijd en wisselde in de rust zijn gehele team. Daarbij had dat de blauw/witte-formatie nog wat te kampen met onwennigheid, waarbij met name de afwerking nog te wensen overliet. Desondanks was Málaga CF voetballend zeker niet minder dan de Britse tegenstander.

Málaga gebruikte de volgende spelers:

Roberto, Rosales, Luis H., Mikel, Álex Robles, Keko, Deco, Fornals, Chory, Juanpi en Borja Bastón (eerste helft) om na de rust het veld te betreden met Andrés Prieto, Cifu, Luis Muñoz, Baysse, M. Torres, Mula, José Carlos, Recio, Jony,  Adrián en En-Nesyri.

Foto: website Málaga CF

MalagaSheffield

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s