Honderd extra parkeerplaatsen voor Playa de Maro in hoogseizoen

MARO/NERJA – De gemeente Nerja heeft voor het hoogseizoen 105 extra parkeerplaatsen gecreëerd bij het Playa de Maro. Daarmee hoopt de gemeente de parkeerdruk ter plekke gedurende de maanden juli, augustus en september enigszins te verlichten.

Het aantal geparkeerde auto’s langs de toegangsweg naar het strand van Maro nam de afgelopen jaren dermate toe, dat hulpdiensten regelmatig de toegang geblokkeerd zagen. Met de ingebruikname van de extra parkeerplaatsen zal de controle op foutief geparkeerde voertuigen ook toenemen, waarbij de eigenaar bovendien het risico loopt dat zijn auto wordt afgesleept.

De extra parkeerplaatsen zijn tot en met 15 september dagelijks toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur.

Maro Playa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s