Festival De Guitarra Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – De zestiende editie van het Festival Internacional de Guitarra Ciudad de Vélez-Málaga speelt zich deze week af in Vélez-Málaga, op een kleine twintig kilometer van Nerja. De optredens vinden van woensdag 12 juli tot en met vrijdag 14 juli allen plaats in het Palacio de Beniel, het afsluitende optreden is op zaterdag 15 juli in het Teatro del Carmen.

Woensdag 12 juli komt gitarist José Luis Ruiz del Puerto aan bod met zijn show ‘Aromas de Andalucía’, geassisteerd door de Hermanos Cuena (gitaar en piano). Een dag later is het de beurt aam Christian Lavernier  met de show ‘Como yo soy’. Hij wordt bijgestaan door José Luis Lastres Escalona op flamenco-gitaar. Op vrijdag 14 juli speelt gitarist Ciro Carbone samen met het Pedro Navarro Ensamble met hun show ‘Flamencos de New York’.

De afsluiting komt op zaterdag 15 juli voor rekening van het Orquesta Sinfónica Provincial de Málaga onder leiding van dirigent Salvador Vázquez. Alle concerten beginnen om 21.30 uur.

Velez Festival Guitarra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s