Gala Flamenquita Motril

MOTRIL – In de kustplaats Motril staat op woensdag 19 juli het ‘Gala Flamenquita’ op het programma. Deze wordt gehouden op het ‘Recinto Ferial’, de optredens beginnen om circa 22.30 uur (het terrein gaat om 21.00 uur open).

De entreeprijs bedraagt in de voorverkoop (telefonisch mogelijk via het nummer 0034 645 173 719) 15 euro per persoon, aan de kassa’s dient 18 euro neergeteld te worden voor een entreebewijs. De optredende artiesten zijn Maki, Maria Artes, Demarco en Kañaur.

Motril Gala Flamenquita 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s