Run op seizoenkaarten Málaga CF

MALAGA –Primera División-voetbalclub Málaga CF heeft ruim voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen al meer dan 22.000 seizoenkaarten verkocht. Dit meldt de Andalusische club op haar website. Málaga CF speelt komend seizoen voor het tiende achtereenvolgende jaar op het hoogste Spaanse niveau, vorig seizoen eindigde de blauw-witte formatie als elfde in ‘La liga’.

De seizoenkaarten voor het stadion La Rosaleda zijn verkrijgbaar vanaf 275 euro. Bestellen kan in het stadion, van maandag tot en met donderdag zijn de loketten dagelijks geopend tussen 10.00 en 14.00 en van 16.00-19.30 uur. Op vrijdagen zijn de loketten geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Malaga Seasontickets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s