Jazz en la Costa Almuñécar

ALMUNECAR – In het Parque El Majuelo in het centrum van de kustplaats Almuñécar, op zo’n twintig kilometer van Nerja, wordt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juli het jazzfestival ‘Jazz en la Costa’gehouden. Dit open-lucht spektakel begint dagelijks rond de klok van 22.30 uur.

De serie aan concerten begint op maandagavond 17 juli met een optreden van John Pizzarelli & Daniel Jobim, een dag later is het de beurt aan het Charles Lloyd Quartett, bijgestaan door Gerald Clayton, Reuben Rogers en Eric Harland. Op woensdagavond 19 juli is het podium in het Parque El Majuelo voor Roberto Fonseca.

Het Antonio Faraò Trio treedt op donderdag 20 juli aan, met medewerking van Charles Tolliver. Op vrijdag staat het Hiromi Dúo en Edmar Castañeda geprogrammeerd, het jazzfestival wordt op zaterdag 22 juli afgesloten door Myles Sanko.

Almunecar Jazz en la Costa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s