Fotowedstrijd gemeente Nerja

NERJA – De gemeente Nerja heeft een fotowedstrijd uitgeschreven met als thema “de multiculturele samenleving in Nerja”. Inzendingen voor deze fotowedstrijd ‘Nerja Visión Intercultural’ kunnen, als ze voldoen aan de gestelde criteria, van 3 tot 18 juli worden ingeleverd.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen, waarbij de winnaar in aanmerking komt voor de hoofdprijs: een diner voor twee personen bij restaurant Sevillano. De foto’s moeten in JPG-formaat worden aangeleverd op het emailadres associlales@nerja.es, waar tevens verdere informatie kan worden verkregen.

Nerja Fotografia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s