Vermiste man ongedeerd gevonden

NERJA – De 82-jarige Brian Hayes, die zaterdagochtend 17 juni als vermist werd opgegeven in Nerja, is terecht. Een woordvoerster van de familie van de man meldde in de nacht van zondag op maandag kort na middernacht dat hij ongedeerd was aangetroffen. Wel is hij voor de zekerheid overgebracht naar een ziekenhuis voor een medische check-up.

Hayes, die licht dementerend is, bracht zaterdagochtend vanaf het vakantieadres van de familie in de wijk Capistrano Village het vuilnis weg naar een inzamelpunt en keerde daar niet van terug. In de loop van de dag werd er een grote zoekactie gestart, waaraan sinds zondag ook de lokale politie en de Guardia Civil meewerkten.

Waar de man is aangetroffen en in welke omstandigheden is op het moment van publicatie van dit artikel nog niet bekend gemaakt.

policia 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s