Zoektocht in Nerja naar vermiste Brian Hayes

NERJA – De familie van de 82-jarige Engelsman Brian Hayes is, inmiddels in samenwerking met de Policía Local van Nerja en de Guardia Civil, een zoektocht begonnen naar de zaterdagochtend 17 juni spoorloos verdwenen man. Hayes is licht dementerend en had bij zijn verdwijning geen water en/of telefoon bij zich.

Hij verbleef samen met zijn dochter en kleinkinderen in de wijk Capistrano Village van Nerja voor een vakantie. Nadat hij zaterdagochtend de vuilnis ging wegbrengen naar een inzamelpunt in de wijk, is hij niet meer gezien. Hayes was bij zijn verdwijning gekleed in overhemd en korte broek, waarbij het overhemd mogelijk open hing. Detail: op zijn buik droeg hij tijdelijke tattoos, die op verzoek van zijn kleindochter tijdens de vakantie waren aangebracht.

De familie zou dit weekeinde huiswaarts keren maar blijft voorlopig in Nerja om samen met andere (inmiddels ingevlogen) familieleden de zoektocht naar Brian Hayes door te zetten.

Mocht u enige informatie hebben over de (mogelijke) verblijfplaats van Brian Hayes dan wordt u verzocht contact op te nemen met de familie via het telefoonnummer 0044 774 828 2813 (Amanda).

Vermist
Brian Hayes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s