Handleiding voor potentiële kopers van woningen in de campo

NERJA/TORROX – Steeds vaker willen Nederlanders en Belgen zich vestigen in de ‘campo’, het platteland rond plaatsen als Nerja of Torrox. Vaak raken ze daarbij verstrikt in de bestaande regelgeving, zeker als het gaat om de regulering voor illegaal gebouwde woningen.

C&D Solicitors/Advocaten schreef hiervoor een Nederlandstalige ‘handleiding’, waarin veel aspecten waar zowel kopers als verkopers mee te maken krijgen worden toegelicht. Het artikel is in zijn geheel te lezen op de internetsite www.cdsolicitors.com/dafosafo.

CD Dafo_Safo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s