Film ‘Silence’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt dinsdag 20 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Silence’ van regisseur Martin Scorsese vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De religieus-historische film is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Shusaku Endu. Hoofdrollen zin er voor Liam Neeson, Andrew Garfield, Adam Driver, Shinya Tsukamoto en Tadanobu Asano. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Silence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s