Wandeltocht naar top Pico del Veleta

MONACHIL – Vanuit het wintersportoord Monachil kan op zaterdag 24 juni worden deelgenomen aan een wandeltocht naar de Pico del Veleta, met zijn 3.396 meter de hoogste top in de bergketen Sierra Nevada. Monachil ligt op amper een uur autorijden van Nerja, de deelnamekosten aan de tocht bedragen 20 euro per persoon.

Vanaf de Pico del Veleta hebben de deelnemers een adembenemend uitzicht over de rest van de Sierra Nevada, Granada en de Costa Tropical. Bovendien kan de zonsopkomst hier worden meegemaakt. De tocht staat onder begeleiding van ervaren gidsen, het meenemen van warme kleding en goed schoeisel wordt aanbevolen. De tocht wordt herhaald op 15 en 23 juli, 15 en 19 augustus en 2 september.

Voor informatie en registratie zie de website centrocomercio.sierranevada.es . Aanmelden moet minimaal 72 uur voor het begin van de tocht. Deze begint om 06.00 uur in de ochtend en duurt circa twee uur.

Monachil Klim Veleta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s