Zanger Arcángel treedt op in Grotten van Nerja

NERJA/MARO – De zanger Arcángel tekent zaterdag 17 juni voor de tweede aflevering uit de serie van vijf optredens in het  58ste Festival Internacional de Música y Danza Cueva de Nerja. Dit festival wordt dit jaar gehouden in vijf gedeeltes tussen zaterdag 10 juni en zaterdag 1 juli.

Vier daarvan worden afgewerkt in de Grotten van Nerja bij Maro, het afsluitende concert vindt plaats op het Plaza de España in de binnenstad van Nerja (achter het gemeentehuis, in het verlengde van het Balcón de Europa).

Op zaterdag 17 juni staat, in de Grotten van Nerja, de zanger Arcángel met zijn laatste album Tablao centraal (aamvang 22.00 uur, entree 20 euro per persoon). Het reserveren van kaarten kan via de website cuevadenerja.es/festival-internacional-de-musica-y-danza/ .

Nerja Festival MyD Arcangel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s