Reeks aan trieste gebeurtenissen in Nerja

NERJA – Hulp- en ordediensten moesten woensdag 14 juni en donderdag 15 juni massaal uitrukken in Nerja om assistentie te verlenen in een reeks aan tragische gebeurtenissen. Rond 18.00 uur woensdagavond viel er iemand van het bekende uitkijkpunt Mirador del Bendito, op een moment dat er veel mensen op het strand aanwezig waren. Over de oorzaken is niets bekend, al wordt er in Nerja gespeculeerd over een depressie bij het slachtoffer met een daarop volgende zelfmoordactie.

Op de Calle Rodríguez Acosta overleed een toerist (leeftijd en nationaliteit werd niet vrijgegeven) aan de gevolgen van een zware hartaanval. Toegesnelde medische hulpdiensten hebben drie kwartier getracht de man te reanimeren maar konden uiteindelijk zijn leven niet redden.

Op de kruising van de Calle San Juan met de Calle Ruperto Andues veroorzaakte een jeugdige inwoner van Nerja (zonder rijbewijs) donderdagavond een aanrijding tussen twee auto’s. De ravage daarbij was groot, alsmede de verkeerschaos die daarna ontstond op de rotonde bij hotel Parador. Daarnaast moest de politie ingrijpen tijdens een vechtpartij tussen jongeren op de Calles Pintada en Cervantes.

Bron: Infonerja

policia 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s