Benefiet-padeltoernooi Nerja

NERJA – Op de gemeentelijke padelbanen naast de sporthal aan de N-340 (ter hoogte van de SuperSol-vestiging) wordt van woensdag 28 juni tot en met zondag 2 juli de tweede editie van het ‘Torneo de Padel Benéfico’ afgewerkt. De opbrengsten komen ten goede aan de vrijwilligersstichting ‘Nerja Solidaria de Alimentos’.

De wedstrijden worden dagelijks afgewerkt in drie categorieën: mannen (klasse 2 tot en met 5), vrouwen (klasse 3 tot en met 5) en mix-koppels (klasse B). De deelnamekosten bedragen 20 euro per speler.

Nerja Padel Beneficio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s