Jornadas Gastronomicas La Herradura

LA HERRADURA – Elf restaurants in het kustplaatsje La Herradura (circa vijftien kilometer van Nerja gelegen) doen van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni mee aan de ‘I Jornades Gastronómicas de Frutas Tropicales’,

Daarbij worden gerechten geserveerd voor de prijs van zeven euro per stuk, met als hoofdbestandsdelen tropisch fruit. De deelnemende etablissementen: Restaurante Los Toneles, Restaurante Mardela, Restaurante Casa Antonio, Chambao de Joaquín, Chiringuito Bambú, Restaurante Bola Marina, Restaurante Cerro Gordo, Restaurante Dolce Vita, Restaurante Jeannot, Restaurante La Tartana en Restaurante La Barraca.

Herradura Jornades Tropicales

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s