Finale Champions League te zien bij El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers komen dit weekeinde weer volop aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse bar aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja. Daar wordt zaterdagavond 3 juni de finale in de Champions League tussen het Italiaanse Juventus en het Spaanse Real Madrid vanaf 20.45 uur live uitgezonden op grote tv-schermen.

Op zondagavond 4 juni kunnen de verrichtingen van het Nederlands voetbalelftal worden gevolgd bij El Fuego, wanneer Oranje in De Kuip aantreedt tegen Ivoorkust. Dit is de laatste voorbereidingswedstrijd op het WK-kwalificatieduel tegen Luxemburg op vrijdag 9 juni. Ook die wedstrijd is (vanaf 20.45 uur) bij El Fuego te zien.

scheidsrechter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s