Theatershows op Balcón de Europa

NERJA – Het theaterprogramma ‘Primera Muestra de Teatro de Nerja’ staat deze week op de culturele agenda van de gemeente Nerja. Een deel van de activiteiten speelt zich af in de open lucht, op het Balcón de Europa, een ander deel in het Centro Cultural Villa Nerja. De activiteiten op het Balcón zijn vooral ’s avonds donderdag 1 en vrijdag 2 juni, terwijl er op zaterdag 3 juni om 19.00 uur een marionettenshow voor de jeugd (aanvang 19.00 uur) wordt gegeven door de Compañía de Miguel del Pino.

Donderdag 1 juni  is er een voorstelling van de ‘Encerrona de Pepe Viyuela’ om 22.00 uur, een dag later is het de beurt aan Alberto Sanjuán y Egozcue, die het stuk ‘España ingobernable’ opvoeren. Voor de activiteiten in het Centro Cultural, te vinden aan de Calle Granada 45, zie nerjadigitaal.com/theaterweek .

20170426_02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s