Oefenduels Oranje te zien El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego worden alle belangrijke wedstrijden voor de Europese- en nationale competitie (en ook interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. De komende dagen is er een reeks aan kwalificatie- en oefenduels te zien. Zo kan er woensdagavond 31 mei live gekeken worden naar het duel tussen Marokko en Nederland, dat vanaf 19.30 uur in het Stade Adrar van Agadir (Marokko) wordt afgewerkt.

Op zondagavond 4 juni kunnen de verrichtingen van het Nederlands voetbalelftal worden gevolgd bij El Fuego, wanneer Oranje in De Kuip aantreedt tegen Ivoorkust. Dit is de laatste voorbereidingswedstrijd op het WK-kwalificatieduel tegen Luxemburg op vrijdag 9 juni. Ook die wedstrijd is (vanaf 20.45 uur) bij El Fuego te zien.

Bar El Fuego is te vinden aan de Calle Filipinas, even vóór de boulevard van Playa Burriana in Nerja.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s