Theaterweek in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja staat van donderdag 1 tot en met zondag 4 juni een theaterweek op het programma onder de noemer ‘Festival de Teatro Aficinado’. De reeks begint maandag met een toneelstuk (aanvang 20.00 uur, entreeprijs 5 euro per persoon) van de theatergroep Sociedad de Amigos de la Cultura (SAC) de Vélez-Málaga.

Op vrijdag 2 juni staat de avond in het teken van de poëzie, waarvoor Candilejas Teatro zorg draagt. Zaterdag 3 juni is het podium voor de Grupo Pies Sucios, zondag 4 juni tekent de groep Teatro Scena voor een opvoering van ‘Una cena y un idiota’. Ook deze drie afleveringen uit dit ‘festival’ beginnen allen om 20.00 uur met een toegangsprijs van 5 euro per persoon.

Nerja Centro Cultural 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s