Feria Caleta eind juni

CALETA DE VELEZ – Het vierdaagse Feria de La Caleta, de kustplaats tussen Vélez-Málaga en Torre del Mar, staat dit jaar geprogrammeerd van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Het dorpsfeest wordt op 29 juni geopend met de ‘Día del Niño’, waarbij alle attracties voor kinderen voor de halve prijs toegankelijk zijn.

Op vrijdag 30 juni staat onder meer de verkiezing tot koningin en prins van het Feria voor zowel kinderen als volwassenen op de rol. In de avonduren zijn er diverse optredens, met als hoofdacts de artiesten David Barrull, Nuria Fergó en de formatie Ortigosa.

Een dag later zijn er overdag diverse dansgroepen die de podia betreden, ’s avonds (vanaf 23.00 uur) is er het Gala Mámima FM met optredens van Arturo Grau, Jose AM en Jesús Sánchez. Op de afsluitende zondag zijn het wederom diverse dansgroepen die optreden, daarnaast is er dan het kinderspektakel ‘Vamos a Reir’ en wordt het dorpsfeest in de avonduren afgesloten met het Feria de Noche.

Caleta Feria 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s