Film ‘Nocturnal Animals’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 31 mei  in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Nocturnal Animals’ van regisseur Tom Ford vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De thriller is gebaseerd op de roman ‘Tony and Susan’ (1993, auteur Austin Wright). Hoofrollen zijn er voor Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Isla Fisher en Aaron Taylor-Johnson. De film duurt ruim twee uur en begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Nocturnal Animals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s