Muziekfestival noviteit rond San Juan-viering Nerja

NERJA – De jaarlijkse San Juan-viering in Nerja is dit jaar voor het eerst uitgebreid met een muziekfestival. Deze vindt plaats op 24 juni, een dag na het officiële San Juan-feest en wordt gehouden op het strand van Playa Playazo onder de naam ‘San Juan Beach Music’.

Dit werd afgelopen week officieel bevestigd, nadat het de afgelopen weken in Nerja al gonsde van de geruchten. San Juan Beach Music staat volkomen los van het Chanquete World Music-festival, dat in september op dezelfde locatie wordt gehouden.

Het nieuwe festival barst lost op zaterdag 24 juni, waarbij een reeks aan artiesten en bands vanaf 17.00 uur het hoofdpodium betreden. Tot zondagochtend 05.00 uur zijn onder meer Henry Méndez, Albert Neve, K-Narias, SKB, Javi Torres, Zoe Escolano, Rubén Hidalgo, Emilio González, We Love Music, Vicman Romero & Mike Sildavia, Proyecto Mandarina en Los Falis te beluisteren.

Kaarten kosten 12 euro per persoon en zijn in de voorverkoop te reserveren via internet: www.monsterticket.es.

Nerja San Juan Beach Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s