Parkeergarage Eindhoven-airport ingestort

EINDHOVEN – Een deel van de nieuwe parkeergarage van Eindhoven-airport, waarvan vrijwel dagelijks op Málaga wordt gevlogen, is zaterdagavond ingestort. Gewonden vielen er niet, wel was er sprake van een grote ravage én een tijdelijke stroomuitval op de luchthaven zelf waardoor vertragingen ontstonden bij voornamelijk de uitgaande vluchten.

Het betrof de nieuwe parkeergarage aan de Luchthavenweg, waarvan een eerste deel donderdag opgeleverd zou worden. Over de oorzaak tast men vooralsnog in het duister, de marechaussee heeft de zaak in onderzoek. Op het moment van instorten was niemand in het gebouw aanwezig. Het vliegverkeer is inmiddels weer normaal op gang gekomen en de luchthaven is ook gewoon bereikbaar.

Eindhoven Airport

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s