Italiaanse cultuur in Frigiliana

FRIGILIANA – Het bergdorp Frigiliana haalt komende week de stedenband met het Italiaanse Santa Fiora verder aan. Drie dagen lang, van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni zijn er in dit kader diverse culturele activiteiten te beleven en aanschouwen in het plaatsje vlak boven Nerja.

Het hoogtepunt ligt op zaterdag 3 juni, met onder meer een concert van het Italiaanse Banda Filarmónica Gioberto Pozzi de Santa Fiora. Deze vindt plaats op het Plaza de las 3 Culturas en begint om 12.00 uur, het concert wordt voorafgegaan door een rondtocht door het dorp van meerder muziekkorpsen (aanvang 11.00 uur).

Frigiliana Stedenband

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s