Afsluitende dag NerjaDanza op Balcón

NERJA – Het dansevenement NerjaDanza kent zaterdag 27 mei de afsluitende dag. Daarbij staat het Balcón de Europa centraal met optredens van onder meer Carmen Camacho (11.00 en 13.00 uur), Maiko Danaza (12.00 uur) en de Compañia Valvén om 19.00 uur.

Het evenement zag twaalf jaar geleden het daglicht en werd destijds opgezet om het dansen te promoten onder de lokale bevolking, met vooral gratis toegankelijke demonstraties en lessen voor kinderen. In latere versies werd het evenement toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden en werden er ook demonstraties op het Balcón de Europa aan toegevoegd.

Nerja NerjaDanza 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s