NerjaDanza dansspektakel op Balcón de Europa

NERJA – Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 mei is het Balcón de Europa het toneel van het dansevenement ‘Nerjadanza’. Een deel van de activiteiten vindt plaats in het cultureel centrum Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad.

Het evenement zag twaalf jaar geleden het daglicht en werd destijds opgezet om het dansen te promoten onder de lokale bevolking, met vooral gratis toegankelijke demonstraties en lessen voor kinderen. In latere versies werd het evenement toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden en werden er ook demonstraties op het Balcón de Europa aan toegevoegd.

Nerjadanza 2017 wordt op donderdagavond 25 mei geopend door de Finse danseres Ilona Jäntti, die om 10.00 uur optreedt in het Centro Cultural. Een dag later treedt daar de Compañia de Danza Fernando Hurtado op (eveneens om 10.00 uur).

Op het Balcón komen op vrijdag 26 mei om zowel 11.30 als 13.30 uur leden van het Conservatorio Superior de Danza de Málaga in actie, om 18.00 uur gevolgd door een optreden van de Compañia de Danza Fernando Hurtado.

Zaterdag 27 mei staat het Balcón de Europa centraal met optredens van Carmen Camacho (11.00 en 13.00 uur), Maiko Danaza (12.00 uur) en de Compañia Valvén om 19.00 uur.

Nerja NerjaDanza 2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s