Klassieke Amerikaanse auto’s naar Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja gelegen, wordt zondag 4 juni een autoshow/demonstratie gehouden onder de naam ‘Coches Americanos del Sur’, georganiseerd door de gelijknamige vereniging.

De clubleden komen in hun klassieke Amerikaanse auto’s in colonne naar Frigiliana, waarbij ze rond 11.00 uur worden verwacht op het Plaza de las Tres Culturas. Daarbij worden de klassiekers gestationeerd voor een aantal uren en zijn ze te bezichtigen en fotograferen.

Frigiliana Coches Americanos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s