Marathon BTT Villa de Nerja

NERJA – De vierde editie van de ‘Marathon BTT Villa de Nerja’, een MTB-wedstrijd over 65 kilometer, wordt zondag 21 mei  in en rond Nerja verreden. Naast de wedstrijd is er ook een toerversie uitgezet voor wielertoeristen. Deze heeft een lengte van 32 kilometer.

De start is gepland om 10.00 uur vanaf het Parque Verano Azul, waar vanaf 08.30 uur de rugnummers verkrijgbaar zijn. De wedstrijd is opgenomen op de kalender van de Federación Andaluza de Ciclismo en telt mee voor het XVII Circuito Provincial Diputación de Málaga. De wedstrijdversie kent 1.700 hoogtemeters, voor de recreanten liggen 800 hoogtemeters in het verschiet.

MTB Vuelta andalucia

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s