Chanquete World Music Festival krijgt vervolg

NERJA – Het vorig jaar met succes geïntroduceerde Chanquete World Music Festival aan het strand van Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara krijgt dit jaar een vervolg. De tweede editie van dit muziekfestival vindt plaats op zaterdag 16 september en duurt van 16.00 uur tot 06.00 uur op zondagochtend.

De bands Orishas, Estricnina, Fyahbwoy , Dubioza Kolektiv, Carlos Jean en Eskorzo zijn inmiddels al gecontracteerd. Toegangskaarten worden momenteel verkocht voor 20 euro per persoon (aan de kassa’s tijdens de festivaldag 25 euro) en zijn in Nerja verkrijgbaar bij het Oficina de Turismo en bij Fotos Guerrero. Ook zijn er campingplaatsen te boeken (Camping El Pino) voor 80 euro (inclusief twee tickets voor het festival, een campingplaats voor twee personen, elektriciteit, water en parkeerplaats voor het voertuig).

Reserveringen kunnen via internet worden geboekt via de website: http://chanqueteworldmusic.com .

Nerja Chanquete 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s