Film ‘Allied’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 21 mei  in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Allied’ van regisseur Robert Zemeckes vertoond. Hoofrollen zijn er voor Brad Pitt en Marion Cotillard.

Deze Brits/Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling. De film duurt ruim twee uur en begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Allied

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s