Nerja in beeld: San Isidro 2017

NERJA – Voor de allerlaatste keer voerde maandag de San Isidro-processie vanuit het centrum naar Nerja naar het feestterrein bij de Grotten van Maro. Volgend jaar leidt de tocht naar de San-Isidro kerk en een terrein daaromheen aan de Castillo Alto (iets achter de Lidl-supermarkt), waar dezelfde processie eerder tot 1984 ook al aankwam. De 2017-editie was zonovergoten bij temperaturen rond de 25 graden Celsius en vooral weer eens indrukwekkend en fraai, zoals bijgaande foto-impressie laat zien.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s