Route de la Tapa Nerja

NERJA – Van dinsdag 16 mei tot en met donderdag 15 juni is het weer mogelijk om in Nerja deel te nemen aan de jaarlijkse Ruta de la Tapa de Nerja. Daarbij kan bij de deelnemende tapasbars, restaurants en café’s een drankje inclusief een tapa worden genuttigd voor 1,80 euro.

De tapas worden door de gasten én een vakjury beoordeeld, waarbij er de deelnemende etablissementen meedingen naar de titel “beste tapasrestaurant van Nerja in 2017’. Vorig jaar werd deze prestigieuze wedstrijd gewonnen door het Nederlandse restaurant La Tahona Holandèsa, dat een jaar eerder al derde werd.

Bij de deelnemers kan een ‘tapastour-paspoort’ worden gevraagd, waarmee stempels verzameld kunnen worden. Daarin is ook de mogelijkheid om de genuttigde tapas te beoordelen en bij inlevering komt de paspoorthouder zelf ook in aanmerking voor prijzen.

Naast La Tahona (Plaza  García Caparros) doet dit jaar ook de vorig jaar geopende Nederlandse zaak La Salamandra (aan het Plaza de España) mee.

De deelnemers aan de route in Nerja van 2017: La Salamandra, Restaurante Mar Bella, Parador de Nerja, Bar de tapas la Biznaga, Meson la Bodega, Peña madridista de Nerja, Mo Gastrotapas, La joya , Restaurante Marisquería La Marina, Restaurante Ibérico, Cafe Grease, Cafe Restaurante hostal Marissal, Stratos Restaurante Pizzeria, Pescaderia El Artesano, Cafeteria Restaurante Hermes, Restaurante Marisquería La Estrella, La Tahona Holandesa en Meson el Asador.

Nerja Ruta de la Tapa 2017_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s