Optreden HAM en jamsessie Torrox-Costa

TORROX-COSTA – In bar-restaurant Axarquia Racing Club in Torrox-Costa staat zondagmiddag 14 mei een optreden gepland van de band HAM. De live-muziek begint om circa 15.00 uur en duurt tot rond 18.00 uur. Tussendoor is er ruimte voor een jamsessie, waarbij het publiek (met zelf meegebrachte instrumenten) de eigen muzikale kwaliteiten mag tonen.

HAM bestaat uit de muzikanten Hector (drums), Angel (zang en bas) en Marcos (zang en gitaar) en brengt vooral rock-, funk- en bluesmuziek ten gehore. De Axarquia Racing Club is te vinden aan de doorgaande weg MA-102 tussen Torrox en Torrox-Costa.

Torrox ARC Ham 20170514

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s