Almuñécar viert San Isidro week later

ALMUNECAR – In tegenstelling tot Nerja, waar maandag 15 mei het feest van San Isidro (de beschermheilige van de boeren) groots wordt gevierd, staat ditzelfde feest in het twintig kilometer verderop gelegen Almuñécar pas op zondag 21 mei op het programma.

De zesde editie van de Romería de San Isidro is daar georganiseerd door het broederschap Virgin Madre y San Isidro de Torrecuevas. Het vertrekpunt ligt in het centrum van Almuñécar, de ‘bedevaartstocht’ eindigt bij de Río Verde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s