Beslissing eredivisie te zien bij El Fuego in Nerja

NERJA – Wordt Feyenoord eindelijk kampioen, of morsen ze wederom punten en gaat Europa League-finalist Ajax op de slotdag alsnog met de titel aan de haal? Die ontknoping in de Nederlandse voetbalcompetitie is zondag 14 mei in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Daar, aan de Calle Filipinas vlak voor de boulevard van Playa Burriana, zijn de wedstrijden in de laatste speelronde zondag live te volgen via grote tv-schermen.

Feyenoord kan in de eigen Kuip het kampioenschap binnen halen door te winnen tegen Heracles. Bij elk ander resultaat zijn de Rotterdammers afhankelijk van hetgeen Ajax doet in de uitwedstrijd tegen Willem II. Alle wedstrijden op de slotdag beginnen om 14.30 uur.

Uitgezonden wordt bij El Fuego (het thuishonk van de Peña Malaguista de Nerja, de lokale supportersclub van Málaga CF) op zondagavond (20.00 uur) ook de uitwedstrijd van Málaga CF bij Real Sociedad. Ook ‘La Liga’ nadert zijn ontknoping, waarbij Real Madrid en FC Barcelona momenteel gelijk staan in punten.

Málaga CF kan in die titelstrijd een beslissende rol spelen als de club zondag 21 mei (20.00 uur) Real Madrid op bezoek krijgt tijdens de slotdag van deze voetbalcompetitie.

Nerja Fuego 20161030 klein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s