Nerja viert alsnog Día del Folklore

NERJA – Rond het plein Plaza de Andalucía in de wijk Barriada de Las Protegidas wordt op vrijdag 12 mei de Diá del Folklore gevierd. Deze begint rond 16.30 uur en staat bol van optredens met folklore op het gebied van zang en dans. De Día del Folklore was aanvankelijk voorzien voor vrijdag 28 april, maar werd wegens de regenval van die dag twee weken verplaatst.

Vanaf 20.45 uur is er tevens een proeverij met lokale specialiteiten, rond 21.00 uur volgen er enkele officiële handelingen en het feest wordt in de avonduren afgesloten met het ‘IV Encuentro de Coros y Danzas de Las Protegidas’.

Nerja Dia Folklore2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s