Vergunningen voor straatmuzikanten

NERJA – Een groep van zestien straatartiesten heeft van de gemeente Nerja volmacht gekregen om op te treden in de binnenstad van Nerja, van juni tot en met september. Onder hen bevinden zich gitaristen, violisten, duo’s, bands en acrobaten.

De gemeente kwam dit jaar met een noviteit waarbij gegadigden voor een vergunning in maart en april auditie moesten doen in het Centro Cultural. Uiteindelijk zijn er zestien vergunningen afgegeven. Volgens wethouder Mari Carmen González is door deze maatregel ‘de kwaliteit van de straatartiesten gewaarborgd en is deze bijzonder hoog’.

nerja-20161226-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s