Muzikale talentenjacht in Nerja

NERJA – Het III Concurso de Jóvenes Talentos Musicales, een lokale talentenjacht, vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei plaats in het Centro Cultural Villa de Nerja. De eerste is een laatste kwalificatieronde, de finales staan gepland op zaterdag.

Deelname staat open voor jongeren tussen de 7 en 18 jaar die geboren zijn of woonachtig zijn in Nerja dan wel studeren aan de Escuela de Música y Danza of deel uit maken van de gemeentelijke muziekband Banda Municipal de Música de Nerja. Zowel solisten als groepen strijden mee tijdens deze derde editie van Concurso de Jóvenes Talentos Musicales.

Beide avonden beginnen om 18.00 uur.

Nerja CCN Talentos 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s